На изложението МашТех 2023, фирма Спрейтех БГ представи последните иновации в областта на течното и прахово боядисване, показвайки продуктите на своя партньор, световноизвестната немска фирма WAGNER.

Събитието се проведе с голям успех, предоставяйки възможност за среща с над 40 партньори и бъдещи клиенти, които проявиха интерес към продуктите и услугите на нашата фирма. 

Обсъждани бяха индивидуални проекти, изисквания и спецификации, които ще ни помогнат да предоставим най-добрите решения на нашите клиенти. Отговарихме успешно на запитванията, свързани с технически характеристики, цени и наличности на продуктите, както и за консултации по отношение на техниките на боядисване и съпътстващите материали. Срещите с други фирми бяха отлична възможност да укрепим връзките си в бизнеса.

Благодарни сме за интереса и подкрепата на всички, които посетиха нашия щанд по време на изложението!

Изложението МашТех 2023 беше успешно събитие за фирма Спрейтех БГ, която продължава да се развива и подобрява своите продукти и услуги в отговор на нуждите на нашите клиенти.

С благодарност към всички, които посетиха щанда ни и се свързаха с нас по различни въпроси, с нетърпение очакваме следващите възможности за сътрудничество и иновации в бъдеще.