Меню
Your Cart

Доставка и начин на плащане


ДОСТАВКА

Доставката се извършва на територията на цялата страна с куриерска фирма Econt до офис на куриера или до вратата на посочения от получателя адрес.


Срокът на доставка за наличните на склад артикули е до 5 работни дни в зависимост от обслужването на съответното населено място от куриер.

Когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад, ние ще ви уведомим за това. За неналичните продукти, срокът на доставка е 2-3 работни седмици.

* Спрейтех БГ ООД запазва правото си за промени по наличността на артикулите, дори да не е навременно отбелязано на сайта.

 
Всички закупени продукти, могат да бъдат получени и в нашия офис.


При възможност, ние препоръчваме, преди получаване на машината, да посетите нашия офис, където ще ви бъде проведен инструктаж за работа с машината.


НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Поръчаните стоки от сайта на Спрейтех БГ ОOД могат да бъдат платени по следните начини:
 

1. На място в нашия офис : Спрейтех БГ ООД, бул. Св. Климент Охридски № 8, Технически Университет, блок 7, хале 4, 1756 София

2. Плащане при доставка / наложен платеж на дължимата сума на куриера - при доставка на стоката, плащате цената на стоката, разходите по доставката и др. такси ако има такива

3. Предварително плащане на дължимата сума по банков път след издаване на проформа или фактура от фирма Спрейтех БГ ООД, служеща като основание за превода. Стоката се доставя след постъпване на превода по сметка на Спрейтех БГ ООД

 
Спрейтех БГ ООД

Първа инвестиционна банка АД
BIC КОД : FINVBGSF
Разпл. с/ка  IBAN : BG05FINV91501017321583Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!