Меню
Your Cart

Маркучи

Как да изберете подходящия маркуч за високо налягане на Wagner?


За да изберете правилния маркуч за високо налягане на Wagner, трябва да определите подходящата резбата, вътрешен диаметър и оптималната дължина на маркуча.

Резба

    1/4″ : за моделите SuperFinish 23 Plus, SuperFinish 33 и моделите ProSpray
    3/8″ – за моделите HeavyCoat (дисперсионни бои)
    1/2″ – за моделите HeavyCoat, ProSpray 3.39 (мазилки)

Вътрешен диаметър на маркуча : 3 мм / 4 мм / 5 мм / 6 мм / 10 мм / 13 мм / 19 мм

Просто казано, по-тънките маркучи са подходящи за по-тънки материали, докато по-дебелите маркучи са подходящи за по-вискозитети материали.

Маркучи с вътрешен диаметър 3 мм, 4 мм или 5 мм и по-малки дюзи: използват се предимно за нанасяне на боя.

Маркучите с вътрешен диаметър 6 мм: са подходящи за грунд, дисперсионни бои, промишлено лепило и фасадни бои.

Маркучи с вътрешен диаметър 10 мм, 13 мм или 19 мм: плътните маркучи от 10 мм или повече могат да се използват и за по-вискозни материали, като мазилки.

Диаметърът е маркиран на маркучите на Вагнер, например с DN6. DN6 означава 6 мм вътрешен диаметър, DN4 = 4 мм, DN13 = 13 мм, и т.н.

Дължина на маркуча : 7.5 метра / 10 метра / 15 метра / 30 метра

Стандартната окомплектовка на машините от серията Техника за Строителството включва армиран маркуч на Wagner с дължина от 15 метра с максимално работно налягане до 250 бара.

15м маркуч за високо налягане подходящ за машините за безвъздушно боядисване на WAGNER    ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Шланг за високо налягане DN6-PN270-1/4"NPSM - 15 метра.- Резба 1/4″ : подходяща за моделите SuperFin..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Шланг за високо налягане DN6-PN270-1/4"NPSM - 30 метра- Резба 1/4″ : подходяща за моделите SuperFini..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Шланг за високо налягане DN10-PN250-3/8"NPSM - 30 метра- Резба 3/8″ : подходящ за моделите HeavyCoat..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!