Меню
Your Cart

Електрически мембранни помпиКогато става въпрос за боравене с голямо разнообразие от материали, мембранните помпи са най-добрият избор. Благодарение на качествената технология LongStroke от WAGNER (QLS технология), безвъздушните диафрагмени помпи са мощни и универсални за оптимално качество на покритието.

По-дългият ход на мембранните помпи позволява да се работи с много широк спектър от материали - от финни материали до материали с висок вискозитет, а същевременно се намалява и износването на компонентите поради намалената честота на хода. Това значително удължава техния експлоатационен живот и намалява разходите за поддръжка.

- До 58% по-малко материал в системата: поради малките напречни сечения във вътрешността на устройството, мембранните помпи могат да работят с много малки количества материал.

- Минимална поддръжка: мембранните помпи на практика не се нуждаят от поддръжка, те работят надеждно и постоянно. В сравнение с буталната помпа, това води до 50% по-ниски разходи за поддръжка. Ако е необходим ремонт, съответните компоненти могат лесно да бъдат заменени директно на строителната площадка.

- Ниска пулсация: благодарение на диафрагмената технология може да се постигне изключително фино и равномерно пръскане. По-късият ход на диафрагмата намалява пулсацията, като по този начин осигурява перфектно покритие.
От десетилетия електрическите мембранни помпи на фирма WAGNER се наложиха повсеместно в бояджийския бранш. Предимствата на серията SuperFinish (преди Finish) са добре познати на всеки професионалист:
Лесни за експлоатация: достатъчно е наличието на електрическо захранване от 220 V / 50 Hz и с включването си всяка от машините може да нагнети бояджийския материал до 250 атмосфери, необходими за безвъздушно боядисване
Широко приложение: в металообработващата, дървопреработвателната, строителната и пр. индустрии
Безпроблемна работа с разнообразни материали: байцове, лакове, емайллакове, антикорозионни и пожарозащитни покрития, дисперсни материали - латекс, фасаген и др.
Мобилност: агрегатът, разположен на количка предоставя възможност за бързо прехвърляне от обект на обект
Висока производителност: в стрoителния бранш например за 1 мин. могат да бъдат боядисани 3м2 с латекс или фасаген
Икономия на материал: ако с традиционното, въздушно боядисване се оползотворяват до 30% от работния материал, със серията SuperFinish се постига рентабилност до 60-68%
✔ Дълъг живот на експлоатираните машини благодарение на вложените висококачествени материали и иновационната политика на фирма WAGNERМашина за безвъздушно боядисване SuperFinish SF 21 Pro Машина за безвъздушно боядисване SuperFinish SF 21 Pro
Ново ТОП продукт !Последна бройка!
Марка: WAGNER
WAGNER SuperFinish 21 Pro - машина за безвъздушно боядисване с максимално работно налягане до 207 ба..
3,360.00 лв.
без ДДС:2,800.00 лв.
Машина за безвъздушно боядисване SuperFinish SF 23 Pro
ТОП продукт -4 %
Марка: WAGNER
WAGNER SuperFinish 23 Pro - машина за безвъздушно боядисване с максимално работно налягане до 250 ба..
4,320.00 лв. 4,500.00 лв.
без ДДС:3,600.00 лв.
Марка: WAGNER
Wagner SuperFinish 33 Pro е професионална машина за безвъздушно боядисване с мембранната помпа, подх..
8,388.00 лв. 9,900.00 лв.
без ДДС:6,990.00 лв.
Марка: WAGNER
Wagner SuperFinish 33 Plus е професионална машина за безвъздушно боядисване с мембранната помпа..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!