Меню
Your Cart

Професионални бояджийски пистолети

Пистолет за боядисване с латекс

Пистолетът за боядисване с латекс на Wagner позволява бързо изпълнение на операциите поради голямата си мощност. Качеството и отличното покритие се осигуряват от прецизната технология за контролиране на дебита, дизайн и изработка от висококачествени и износоустойчиви материали от нераждаема стомана. Немската компания разработва всичките си инструменти и оборудване, влагайки оригинален дизайн, изключителни експлоатационни характеристики и максимално удобство за оператора.

Доверете се на пистолет за боядисване с латекс на Wagner и ще получите:

  • Винаги отличен резултат и неизменно качество;
  • Отлични показатели за ефективност и покривност;
  • Възможност за равномерно боядисване дори и на по-трудни за достигане места;
  • Високо ниво на чистота при работа с пистолета.

Боядисването на латекс с пистолет е далеч по-бързо, лесно и пестящо време в сравнение с традиционния начин. Той е еднакво полезен инструмент както за домашния майстор, така и за професионални цели. Не се изискват някакви специални умения за работа с него, освен да се спазват инструкциите за употреба.

“Спрейтех” предлага на българския пазар пълна гама от машини за боядисване с латекс, за да отговарят на вашите конкретни потребности. Нашият висококвалифициран екип ще ви консултира при избора на най-подходящата за вас. Това ще ви гарантира висока производителност, чувствително намаляване на експлоатационните и оперативни разходи и осигуряване на неизменно високо качество.

Кой е най-добрият избор на пистолет за боядисване с латекс?

Най-краткият и точен отговор на въпроса за избор на пистолет за боядисване с латекс е, че оборудването трябва точно да отговаря на вашите нужди и специфика на работа. В това отношение “Спрейтех” има богато портфолио от пистолети и аксесоари за тях, като можем да предложим и окомплектовано специално за вас оборудване.

В зависимост от вашите цели на нашия сайт можете да изберете пистолет за боядисване с латекс за високо налягане на WAGNER. Ръчният пистолет за латекс намира все по-голямо приложение за битово и за професионално приложение. Предимството му е, че се постига по-равномерно и качествено покритие и позволява работа с различни видове материали. Също така с него могат да се постигнат чудесни резултати и при неравни и по-сложни релефи на повърхността за боядисване. Допълнително, той се характеризира с изключително дълъг експлоатационен живот и лесна смяна на износващите се части.

Ако искате да направите най-точния избор на пистолет за боядисване с латекс, доверете ни се. Ние сме официален представител на немската компания „WAGNER“ за България и винаги можем да предложим най-доброто решение.

Пистолет за боядисване с латекс - мнения на потребители

От дългогодишния ни опит в дистрибуцията на пистолети за боядисване с латекс мненията на нашите клиенти са изключително положителни. С малка инвестиция те са успели да подобрят ефективността на работата си и да намалят разходите за материали, труд и време.

Ние сме щастливи, че използвайки нашите пистолети за латекс, мненията и на домашните майстори, и на професионалистите са еднозначни и са в подкрепа на качественото оборудване. Вярваме, че освен немското качество на Wagner, причината за положителните оценки се корени и във факта, че винаги търсим точното технологично решение за конкретния клиент. Независимо дали става дума за бояджийски пистолет за латекс или за цялостна система за боядисване, нашият подход е един и същи. Целта ни е да предложим оборудване, което да подобри осезаемо работния процес и да повиши производителността при намаляване на разходите.

Ето защо “Спрейтех” извършва целия цикъл от услуги - дистрибуция, продажба и сервиз на оборудване от най-добрите световни производители на бояджийски пистолет за латекс и комплексни решения за строителството.

Пистолет за латекс - цени без конкуренция

“Спрейтех” предлага пистолети за латекс на цени с голяма отстъпка. Тъй като компанията ни е официален представител за България на едни от най-големите производители на строително оборудване и техника за строителството, ние гарантираме най-добри ценови условия и гаранционен и извънгаранционен сервиз.

При нас можете да намерите всичко за боядисването - пистолет за боядисване с латекс и други видове материали, окомплектоване на линии за прахово и течно боядисване, специализирани машини. Нашият квалифициран и опитен екип също е на ваше разположение, за да ви помогне с избора на най-подходящите решения за вашите проекти.

Независимо дали търсите цялостни технологични решения или пистолети за латекс цените ни са най-добрите на пазара. Освен това ще ви предложим съответстващи на вашия бизнес и проекти машини и оборудване, за да намалите сериозно разходите за материали, труд, време. Осигуряването на точните решения ще подобри качеството, ефективността и представянето пред вашите клиенти. А това е най-добрата гаранция за дългосрочен успех.

Акумулаторен пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 4000 с мощна Bosch батерия Акумулаторен пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 4000 с мощна Bosch батерия
Ново ТОП продукт
Марка: WAGNER
Електрически пистолет за боядисване с лакове, блажни бои и латекси WAGNER FinishControl 4000 18VАкум..
1,798.80 лв.
без ДДС:1,499.00 лв.
Марка: WAGNER
Безвъздушен пистолет Vector Grip с накрайник TradeTip и предпазител за защита. Eргономичeн, лек, лес..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Безвъздушен пистолет Vector Pro с накрайник TradeTip и предпазител за защита. Eргономичeн, лек, лесе..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Електрически пистолет за боядисване WAGNER FineCoat 9700 Електрически пистолет за боядисване WAGNER FineCoat 9700
Ново ТОП продукт
Марка: WAGNER
Електрически пистолет за боядисване с лакове и блажни бои WAGNER Fine Coat 9700Най-добрата система з..
1,798.80 лв.
без ДДС:1,499.00 лв.
Електрически пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 5500 Електрически пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 5500
!Последна бройка!
Марка: WAGNER
Електрически пистолет за боядисване с лакове и блажни бои WAGNER Finish Control 5500FinishControl 55..
1,540.00 лв.
без ДДС:1,283.33 лв.
Марка: WAGNER
* Демонстационен пистолет ; изполван само с вода.­Airless (безвъздушен) ръчен пистолет до 250 бара&..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
* Демонстационен пистолет ; изполван само с вода.­Airless (безвъздушен) ръчен пистолет до 250 бара ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!