Меню
Your Cart

Нашите партньориWAGNER произвеждаща най-съвременна и качествена техника за боядисване, която се изнася в над 100 държави в света.


Производствената гама обхваща от бояджийска уреди за дома (електрически пистолети, ръчни и електрически валяци и т.н.) до професионална техника и цялостни комплектни линии за боядисване.


Основана в далечната 1947 г. като малко предприятие за производство на електрически бояджийски пистолети, днес фирма WAGNER разполага с 9 собствени завода в Германия, Швейцария, САЩ, Япония, Италия, Унгария, Китай, т.н.В тях, както и в 16-те дъщерни компании и 400-те международни представителства са ангажирани над 1,600 служители.


Освен марката WAGNER, собственост на фирмата са предприятията и марките Titan Tool Inc., Theo Krebs AG, Wagner Colora s.r.l., Wagner Itep S.p.A.,Walhter Pilot, Speeflo, SprayTECH, CAPspray, Rentspray.


В технологичния център в Маркдорф, Германия е предоставена възможност на всеки клиент в реални условия да тества и подбере най-подходящата за него техника.


Но на първо време, заповядайте в офиса на Спрейтех БГ, където от началото на 2020 година ще можете да разгледате, тествате или дори да наемете за пробен период някои от нашите продукти!

Основана през 1980г. със седалище в Дания, Aabo-Ideal проектира широка гама от инженерни решения.


Aabo-Ideal разработва, планира, произвежда, доставя и инсталира решения "до ключ" – от по-малки висококачествени ръчни линии до персонализирани мащабни индустриални линии за обработка на повърхности.


С представителства в над 30 държави, производство на повече от 100 съоръжения годишно и с над 4,800 инсталирани линии в световен мащаб, Aabo-Ideal е един от водещите световни производители в областта на промишлена повърхностна обработка.


Нашите централи са проектирани като модулна система, тествана и доказана в продължение на много години. Тази система предлага уникална гъвкавост, що се отнася до пространство, отпечатък и конкурентно време за инсталиране. Нашият модерен дизайн води до по-ниски експлоатационни разходи, както лесна работа и поддръжка.


Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!