Меню
Your Cart

Камери за прахово боядисванеКамера за прахово боядисване Wagner – за качествено и професионално боядисване

Камерата за прахово боядисване е сред задължителното оборудване, ако искате да боядисвате качествено и професионално.

Без значение дали праховото боядисване е ръчно или автоматично, камерата за боядисване ви гарантира рециклиране и оптималното оползотворяване на праховата боя, бързата смяна на цветовете и чиста работна среда, спазвайки всички правила за безопасност, за перфектно качество на покритието!

Спрейтех БГ предлага камери за прахово боядисване Wagner

В зависимост от производствения процес, габаритите на вашите детайли за боядисване и броя на използваните цветове, както и от специфичните нужди на вашето предприятие, ние можем да ви предложим широк набор от камери за прахово боядисване на реномираната немска фирма WAGNER / Германия.

При нас можете да откриете както за ръчно боядисване, така и за автоматично.

Камера за прахово боядисване Wagner - ръчнa. Според габаритите на боядисваните от вас детайли, Спрейтех БГ може да ви предложи камери с мощни аспирационни системи, които гарантират перфектно качество на покритието, бързо почистване за оптимална работа и малко количество „овърспрей“:

 • ID-камера за окачване, подходяща за боядисване на отделни детайли или малки производствени серии
 • ID-проходна камера за боядисване, подходяща за средни и големи детайли
 • ID-камера за боядисване открит тип, подходяща за едрогабаритни детайли

Всяка камера за прахово боядисване е изработена от неръждаема стомана с възможност за до 100% рециклиране на праховата боя.

Камера за прахово боядисване Wagner - автоматична. Докато филтърните камери за боядисване от неръждаема стомана са подходящи при работа със сравнително малко цветове, пластмасовите циклони камери за боядисване са препоръчителни при необходимост от бърза и честа смяна на цветове.

 • Автоматична филтърна камера за прахово боядисване WAGNER ICF. Тази камера за боядисване предоставя възможност за рециклиране на праховата боя и оползотворяването й до 99%.

  Неполепналият по детайлите полимерен прах се засмуква от филтрите, които автоматично се изтръскват чрез пневматични удари. След изтръскването от филтрите полимерният прах попада върху пневматично вибросито, където се пресява и преминава в резервоара за прах, след което се отвежда към автоматичните пистолети за боядисване.

  Изработени от неръждаема стомана, със здрава конструкция и смукателна мощност с променлив капацитет, тези компактни камери за прахово боядисване гарантират изключително добрата аспирация и чистота на работното място, бързо и качествено пресяване на праховата боя, позволяват сравнително бърза смяна на цветовете и са лесни за почистване.

  • Автоматична пластмасова камера за прахово боядисване WAGNER. WAGNER E-Line пластмасова камера за боядисване е най-съвременната разработка на водещата в областта на покритията немска фирма WAGNER.

   Тази камера за боядисване е подходяща за бърза и честа смяна на цветове с автоматизирани фунцкии за почистване и предоставя възможност за рециклиране на праха и оползотворяването му до 96%.

   С много компактен дизайн, изработена от PVC сандвич-елементи, тази камера за боядисване заема до 30% по-малко площ от конкурентни фирми и дава възможност за индивидуално подреждане на платформите за ръчно боядисване.

   Освен че тези камери са енергийно ефективни, те осигуряват подобрено качество на покритието благодарение на оптимизирания въздушен поток в кабината, който гарантира максимална ефективност на нанасянето и равномерност на дебелината на покритието.

   • Автоматична пластмасова филтърна камера за прахово боядисване WAGNER. Тази кабина съчетава предимствата на пластмасовите и филтърните камери за боядисване на WAGNER.

   С много компактен дизайн, изработена от PVC сандвич-елементи, тя позволява бърза смяна на цветовете и лесно почистване.

   Пластмасова филтърна камера за боядисване предоставя възможност за рециклиране на праха и оползотворяването му до 100%.

   Цена на камера за прахово боядисване

   При нас можете да намерите не само голямо разнообразие на камери за прахово боядисване Wagner, но и да ги закупите на конкурентна цена. Оборудването се предлага с 1 година гаранция за всички юридически лица, гаранционен сервиз и следгаранционно обслужване.

   Като официален представител на немската фирма WAGNER, ние предлагаме преференциални цени, които можете лесно да научите при запитване в уебсайта ни или като се свържете с нас по телефон или на имейл.

   Не се колебайте да ни потърсите, тъй като можем да ви консултираме за различните предлагани модели, така че да изберете най-правилния за вашите лични нужди или нуждите на вашия бизнес.

   ICF филтърни камера
   ТОП продукт
   ICF Интегрирани Компактни Филтърни кабини са произведени от неръждаема стомана и са п..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   ­­Кабини за ръчно прахово боядисване, позволяващи до 96-98% рециклиране и използване на праховите бо..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   Кабини за ръчно прахово боядисване, позволяващи до 96-98% рециклиране и използване на праховите бои ..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   Кабини за ръчно прахово боядисване, позволяващи до 96-98% рециклиране и използване на праховите бои ..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   Кабината Basic 8000 - по-икономична, но същевременно оборудвана с всички необходими основни функции ..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   E-Line - новото поколение пластмасови кабини Пластмасовите кабини за прахово боядисване E-Line с..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   S-класата на автоматичните кабиниS-Cube CleanAssist – компактна камера за прахово боядисване на ..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   ­­­­PrimaCube пластмасови кабини­ ­ ­ - Кабината от РVС елементи - тип "сандвич", предст..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   SuperCube пластмасови кабини SuperCube позволява бърза смяна боя без да се влиза в кабината. Диз..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   ICM Мултициклонни кабиниICM са интегрирани и компактни мултициклонни кабини от неръждаема стомана пр..
   0.00 лв.
   без ДДС:0.00 лв.
   Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
   Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!