Меню
Your Cart

Камери за ръчно прахово боядисване


Кабини за ръчно прахово боядисване

Тези кабини предоставят възможност за рециклиране на праха и оползотворяването му до 96-98%. Неполепналият по детайлите полимерен прах се засмуква от филтрите, които автоматично се изтръскват чрез пневматични удари, задействани от магнет-вентили. Настройката на автоматичното изтръскване може да бъде през 2, 4, 6, 9 и 12 минути. След изтръскването от филтрите, полимерният прах попада върху пневматично вибросито, където се пресява от попаднали евентуално външни частици и преминава в резервоара за прах. В самия резервоар непрекъснато се подава сгъстен въздух с цел барбутиране на праха, след което посредством вградената в резервоара сонда полимерният прах се отвежда към електростатичния пистолет.


При работа с дълги серии се препоръчва зареждането на резервоара с полимерен прах и ползването му директно от резервоара на кабината. Тъй като филтрите обаче не могат да бъдат идеално почистени при смяна цвета, е желателно да разполагате с 2 или 3 комплекта филтри. Например, ако работите с 2 основни цвята - напр.  бяло и червено - ползвате белия и червения комплект филтри и зареждате резервоара за прах вграден в кабината, за да използвате максималния капацитет – 96-98% оползотворяемост на боята. Когато получите поръчка в друга цветова гама ползвате третия комплект филтри. Тогава прахът се засмуква директно от кашона поставен на стойката на машината SPRINT. В този случай се качва малко разходът на материал, но за сметка на това сте максимално гъвкав и няма да върнете клиент пожелал един или друг цвят. Остатъчният прах се събира в резервоара (смесица от сиво, черно, зелено и т.н.), който прах също може да бъде използван, ако клиента не държи на точно определен цвят по RAL.

Кабините разполагат с допълнително вградени филтриращи елементи, които пречистват отработения въздух и го връщат обратно в работното помещение с необходимата чистота.

­­Кабини за ръчно прахово боядисване, позволяващи до 96-98% рециклиране и използване на праховите бо..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Кабини за ръчно прахово боядисване, позволяващи до 96-98% рециклиране и използване на праховите бои ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Кабини за ръчно прахово боядисване, позволяващи до 96-98% рециклиране и използване на праховите бои ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Кабината Basic 8000 - по-икономична, но същевременно оборудвана с всички необходими основни функции ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!