Меню
Your Cart

ID открит тип камера

ID открит тип камера
ID открит тип камера
0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.
Добави в количката
tbi
Прикачени файлове
Проспект Изтегли проспекта
Инструкция Изтегли инструкциите

­­Кабини за ръчно прахово боядисване, позволяващи до 96-98% рециклиране и използване на праховите бои

Функции
Тези кабини предоставят възможност за рециклиране на праха и оползотворяването му до 96-98%. Неполепналият по детайлите полимерен прах се засмуква от филтрите, които автоматично се изтръскват чрез пневматични удари, задействувани от магнет-вентили. Настройката на автоматичното изтръскване може да бъде през 2, 4, 6, 9 и 12 минути. След изтръскването от филтрите, полимерният прах попада върху пневматично вибросито, където се пресява от попаднали евентуално външни частици и преминава в резервоара за прах. В самия резервоар непрекъснато се подава сгъстен въздух с цел барбутиране на праха, след което посредством вградената в резервоара сонда полимерният прах се отвежда към електростатичния пистолет.

При работа с дълги серии се препоръчва зареждането на резервоара с полимерен прах и ползването му директно от резервоара на кабината. Тъй като филтрите обаче не могат да бъдат идеално почистени при смяна цвета, е желателно да разполагате с 2 или 3 комплекта филтри. Например, ако работите с 2 основни цвята - напр.  бяло и червено - ползвате белия и червения комплект филтри и зареждате резервоара за прах вграден в кабината, за да използвате максималния капацитет - 96-98% оползотворяемост на боята. Когато получите поръчка в друга цветова гама ползвате третия комплект филтри. Тогава прахът се засмуква директно от кашона поставен на стойката на машината SPRINT. В този случай се качва малко разходът на материал, но за сметка на това сте максимално гъвкав и няма да върнете клиент пожелал един или друг цвят. Остатъчният прах се събира в резервоара (смесица от сиво,черно, зелено и т.н.), който прах също може да бъде използван, ако клиента не държи на точно определен цвят по RAL.
Кабините разполагат с допълнително вградени филтриращи елементи, които пречистват отработения въздух и го връщат обратно в работното помещение с необходимата чистота.


ID кабината открит тип е особено подходящa за боядисване на едрогабаритни детайли ( напр. шкафове, ел.табла и др. ) или такива със сложна конфигурация непозволяващи преминаването им през работните отвори на проходните кабини.


Характеристики
- Наклонени въздушни прегради за насочване на въздушния поток
- Може да се интегрира в автоматичните системи за покрития с поточна линия
- Основна рама с под от неръждаема стомана
- Здрав, устойчив на надраскване под
- Кабина на колела


Технически характеристики ­

­
Захранващо напрежение
380 V
Мощност на вентилатора
2,2 кW
Честота
50 Hz.
Площ на филтъра
30 м²
Разход на сгъстен въздух
20 Nm³
Налягане на захранващия въздух
0,6 – 0,8 MPa, 6,0 – 8,0 bar, 87 – 116 PSI
Работна температура
5 – 45 °C, 41.0 – 113.0 °F
Широчина
1500 мм.
Височина
2485 мм.
Дълбочина
1900 мм.

Окомплектовка

Окомплектовката на кабината включва:
- 3 бр. филтри (обща разгъната площ 30м2)
- Резервоар за прах с вместимост 80 литра
- Пневматично сито и вибратор
- Табло за електро и пневмо- управление


­­

Напишете мнение

Лош Добър
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!