Меню
Your Cart

Помпи за боядисване

Пневматичните помпи за боядисване на WAGNER пестят време и материали

Spraytech BG предлага на българския пазар пневматичните помпи за боядисване на лидера в тази област - немската фирма “WAGNER”. Доказано тези помпи имат редица предимства пред останалите. Само част от тях са:

 • Значителни икономии на използваните материали за боядисване, включително на разредители/разтворители за промиване;
 • Позволяват работа с широк набор от материали с различен вискозитет - на водна основа или на база разредител;
 • Професионалната машина за боядисване има в пъти по-ниски разходи за поддръжка, тъй като е изработена от износо-устойчиви материали и работи с намалено работно налягане за по-малкото изхабяване на дюзата и разсейване на боята;
 • Съкращават времето за боядисване, тъй като се използва точно необходимата концентрация на използваните материали; по-ниско разсейване на материала и по-бързо съхнене на покритите детайли;
 • По-благоприятни за околната среда и за по-екологично работно място;
 • И не на последно място, осигуряват перфектно качество на покритието!

Помпите за боядисване на WAGNER са предназначени за боядисване на малки и големи серии изделия както в металообработващата, така и в мебелната промишленост. Пневматичните помпи за боядисване са предпочитан избор в индустрията, благодарение на икономическата ефективност, свързана не само с използваните материали и време, но и с човешките ресурси.

Видове налягане при пневматичните помпи за боядисване

Освен, че пневматичните помпи за боядисване са много икономични и ефективни, те са лесни и удобни за работа, по-екологични и с тях се постигат много по-добри покривни резултати.

Продуктите на водещия немски производител WAGNER са специално проектирани за работа при различни условия - при необходимост от честа смяна на материала за боядисване, подходящи за малки серии или изпълнение на големи проекти, съобразени спрямо детайла за боядисване, технологията на нанасяне и т.н.

За да отговорим на конкретните нужди на нашите клиенти, ние предлагаме на българския пазар над 20 модела различни пневматични помпи за боядисване. Те са предназначени за боядисване на различни повърхности с широк кръг материали. Техническите им характеристики се различават по отношение на технологията на нагнетяване на материала, работното налягане и максималния им дебит.

При нас можете да закупите бутални и мембранни помпи за боядисване с ниско налягане (за въздушно боядисване), средно налягане или високо налягане (за безвъздушно, комбинирано и електростатично течно боядисване).

Допълнително, сме специализирани в проектирането и изграждането на цялостни линии за боядисване – ръчни и автоматични. Винаги се стараем да предлагаме индивидуални решения, които да отговарят на вашите нужди.

Мембранни помпи с безапелационно качество

Мембранните помпи на немския технологичен гигант WAGNER осигуряват винаги отлични покривни резултати, независимо дали става дума за боядисване с един цвят или работа с много цветове, за малки и големи производствени серии. Освен мембранни помпи с ниско налягане, фирмата предлага и единствените на пазара двойно мембранни помпи с високо налягане (до 250 бара). Уникалната технология на машината ви гарантира перфектни резултати. Приложима е при всякакви условия, но е незаменимо решение при честа смяна на цветовете. Дизайнът и позволява да се намали в пъти използването на разтворители и други материали при смяна на цветове и промивка. Изчисленията показват, че общите годишни разходи при работа с помпите на WAGNER са в пъти по-ниски в сравнение с аналогични продукти.

Този клас машини са признати от индустрията за най-висококачествените помпи за боядисване, които са едновременно високоефективни, с нисък разход на материали, минимална поддръжка и щадящи към околната среда. Освен това те работят и с много широк спектър от материали. Ниската пулсация при работа гарантира равномерното изтласкване на материала, за да се получава винаги висококачествено и дълготрайно покритие на боядисваните повърхности.

Професионални бутални помпи

Буталните помпи на WAGNER са лидер в своя клас. Те са проектирани да отговорят на изискванията на малкия, среден и едър бизнес. Основните характеристики на най-новите серии бутални помпи са високо качество на покритието, удължен живот на частите, от които е изработена машината за боядисване, икономия на материал, чиста работна среда и удобство при работа.

Изключително предимство на тези помпи за боядисване е възможността за работа с много широко разнообразие от материали с различна структура и плътност:

 • Водноразтворими материали или такива с използване на разредител;
 • Различни видове лакове;
 • Грундови и други покрития;
 • Материали с различен вискозитет - от нисък до много висок;
 • Абразивни материали;
 • Включително двукомпоненти и епоксидни материали.

Ние знаем какво търси бизнесът в професионалната машина за боядисване. Нашата цел е да осигурим цялостни решения за професионалистите, които търсят високото качество. И сме щастливи, че можем да предложим невероятните продукти на най-добрия производител в тази област - WAGNER.

Свържете се с наш специалист, за да изберете най-подходящото оборудване за постигането на вашите цели. При закупуване на машина за боядисване, ние предлагаме обучение за работа с оборудването, монтаж и пуск, гаранция, както и извън гаранционен сервиз.

Насреща сме и за цялата гама от аксесоари и резервни части, необходими за доброто функциониране и поддръжка на помпите.

Бутална помпа за високо налягане Puma 28-40
ТОП продукт
Най-масово използваната помпа за безвъздушно ( Airless ), комбинирано ( AirCoat ) или електростатичн..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Технически данниПредавателно съотношение10 : 1Работно налягане80 бараОбемен дебит на двоен удар70 cm..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Puma 3-600 - бутална помпа за ниско налягане Бутална помпа за ниско налягане, неръждаема стомана за ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Технически данни : Предавателно съотношение ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Машина за безвъздушно боядисване SuperFinish SF 23 Pro
ТОП продукт -5 %
Марка: WAGNER
WAGNER SuperFinish 23 Pro - машина за безвъздушно боядисване с максимално работно налягане до 250 ба..
4,272.00 лв. 4,500.00 лв.
без ДДС:3,560.00 лв.
Марка: WAGNER
Хидравличните бояджийски помпи от серията HeavyCoat са предназначени както за боядисване с дисперсни..
14,340.00 лв. 16,740.00 лв.
без ДДС:11,950.00 лв.
Мембранна помпа за високо налягане Cobra 40-10
ТОП продукт
Мембранна помпа Cobra 40-10 с макс. налягане 250 бара, макс. дебит 2,0 л/мин и предавателно съотнош..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Мембранна помпа Cobra 40-25 с макс. налягане 250 бара, макс. дебит 5,0 л/мин и предавателно съотнош..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Машината за безвъздушно боядисване Wagner PP 90 Extra e с максимално работно налягане до 207 бара и ..
1,990.00 лв.
без ДДС:1,658.33 лв.
Бутална помпа за високо налягане, изработена от неръждаема стомана, за безвъздушно ( Airless ) бояди..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Технически данниПредавателно съотношение15 : 1Работно налягане120 бараОбемен дебит на двоен удар70 c..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
EvoMotion 5-60S - Бутална помпа за ниско налягане Захранваща помпа за ниско налягане за Airspray ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!