Меню
Your Cart

Мембранни - пневматични

Най-добрите помпи за боядисване

Помпите за боядисване на немския технологичен гигант Wagner са винаги подходящо решение, защото могат да се използват както за различни материали, така и за различни по големина и сложност детайли за боядисване. За да постигнете максимална ефективност от закупената от вас професионална машина за боядисване, следва да съобразите своите производствени нужди с техническите характеристики и предназначението на оборудването.

“Спрейтех” е официален дистрибутор за България на водещите световни компании за индустриални решения в сферата на покритията и боядисването. Ние предлагаме на българския пазар пълната гама от индустриални помпи за боядисване:

  • Пневматични мембранни помпи, включително такива за работа с ниско или високо налягане;
  • Пневматични бутални помпи за боядисване с ниско, средно, високо и свръхвисоко налягане.

Нашите консултанти са с висока квалификация и опит в предлагането и окомплектоването на индустриално оборудване и машини. Ето защо можете да разчитате, че ще ви предложим най-подходящите за вашите нужди решения, в зависимост от вашите производствени цели. Резултатите от внедряването на новите технологии във вашата работа са няколко: (1) намаляване на производствените разходи; (2) подобряване на производителността; (3) по-чиста и благоприятна работна среда и (4) по-добро управление на човешкия капитал.

Можете да поискате консултация с нашия екип, за да ни разкажете за вашия бизнес и ние ще ви предложим най-добрата за вашите цели професионална машина за боядисване.

Мембранни помпи за високо налягане от Спрейтех

Иновативният и високотехнологичен дизайн на мембранните помпи за високо налягане, разработен от Wagner, позволява широко приложение. Може да се употребява както за ръчно, така и за автоматично боядисване, включително с ръчни или автоматични бояджийски пистолети за безвъздушно, комбинирано или електростатично мокро боядисване. С тях се оперира изключително лесно и бързо, тъй като са с компактни размери и са леки и удобни за работа.

В същото време мембранните помпи за високо налягане на немската компания се отличават с изключителна устойчивост във времето. Тази издръжливост се постига благодарение на иновативната технология - специална мембрана “за дълъг живот”. Чрез нея тези мембранни помпи за боядисване могат да работят на изключително високи обороти за дълги периоди, като винаги покритието ще е отлично. Също така производителят гарантира оптимален разход на материал, ефективност и лесно почистване.

Професионалистите в областта добре познават помпите за високо налягане COBRA на немската фирма, защото това е уникална собствена разработка на компанията. Те са единствените по рода си на пазара и нямат аналог.

Wagner Cobra® 40-10 е моделът, който ви позволява оптимална смяна на цветовете и работа с малки количества различни материали, като загубите са сведени до минимум. Освен това с тази помпа можете да използвате и двукомпонентни материали - както втвърдители, така и основни покрития.

Wagner Cobra® 40-25 е другият модел помпи, предназначен за опериране с висок дебит - до 5 л/ мин. Можете да я използвате с до 4 пистолета за боядисване, позволява работа с големи дюзи и може да се вгради в автоматични линии за боядисване. Също може да се използва с двукомпонентни материали.

Мембранни помпи за ниско налягане на Wagner

Мембранните помпи за ниско налягане на Wagner са предназначени за въздушно или течно електростатично боядисване с ниско налягане. Предимствата на разработката на немската компания са следните:

  • Позволяват работа с наистина широк диапазон от материали - с различен вискозитет, корозионни и абразивни;
  • Изключително издръжливи във времето с перфектно качество на покритието;
  • Различни мембранни помпи за ниско налягане с възможност за окомплектоване и оборудване, така че да отговарят най-точно на вашите цели;
  • Възможност за закупуване на допълнителни аксесоари и сервиз от оторизирания дистрибутор за България - “Спрейтех БГ”.

Ако сте ползвали машините и оборудването на Wagner, боядисването с тях е наистина много по-бързо, ефективно и с много високо качество на покритието.

Wagner ZIP52 помпа за ниско налягане позволява непрекъснат режим на работа, изключително подходяща е за въздушно боядисване с директно захранване от контейнера с материал. Може да се използва в широк кръг индустрии и с редица видове материали. Със сигурност няма да намерите на пазара помпа с толкова високи показатели за надеждност, издръжливост и ефективност.

Другата помпа за боядисване с ниско налягане е Wagner DD10. Тази машина ви позволява да достигнете до 70% икономия на материал при промиване на машината. Тя е първата по рода си въздушна двойнодиафрагмена помпа, при която не се използва регулатор на налягането на материала. Сред отличителните и характеристики са: отлично покритие; изключителна икономичност при работа; без пулсации. От първостепенна важност е фактът, че всички части в досег с материала са изработени от неръждаема стомана. Това означава, че няма да се налага честата им смяна.

Пневматични помпи за боядисване на най-добри цени

Пневматичните помпи за боядисване на немската фирма Wagner, които “Спрейтех” предлага на българския пазар, са подходящото технологично решение за всякакви професионални и индустриални цели. Иновативните разработки на Wagner за боядисване позволяват създаването на комплекти за всяка конкретна ситуация. По този начин можете да сте сигурни, че ще постигнете съществено намаляване на разходите за производство и много по-добра ефективност във всеки аспект. Освен това пневматичните помпи за боядисване, които ще намерите при нас, позволяват многократно увеличаване на качеството и скоростта на боядисване. Всички тези аргументи правят оборудването и машините на немската фирма търсени от професионалистите по цял свят. В България също това са едни от най-продаваните артикули, защото за всеки бизнес е важно да гарантира отличните резултати в производството при минимизиране на разходите!

Можете да се свържете с нашия екип, за да ви предложим най-точно отговарящата на вашите условия помпа за боядисване и цена без конкуренция на нашия пазар.

Технически данни : Предавателно съотношение ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Мембранна помпа за високо налягане Cobra 40-10
ТОП продукт
Мембранна помпа Cobra 40-10 с макс. налягане 250 бара, макс. дебит 2,0 л/мин и предавателно съотнош..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Мембранна помпа Cobra 40-25 с макс. налягане 250 бара, макс. дебит 5,0 л/мин и предавателно съотнош..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Пневматичните помпи с двойна мембрана ZIP 52 са подходящи за корозивни, абразивни и високо вискозите..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!