Меню
Your Cart

Високо налягане

Патентованата от WAGNER двойно мембранната помпа за високо налягане Cobra® е идеалната бояджийска машина както за работа с един цвят, така и при честа дневна смяна на цветовете.

Cobra® е ново поколение помпа, изключително подходяща за безвъздушно AirLess, комбинирано AirCoat и електростатично течно боядисване.

Мембранната помпа намира широко приложение в мебелната и металообработващата индустрии, където финишното покритие трябва да има перфектно качество и да задоволи изискванията и на най-капризния клиент.

Помпата за боядисване е подходяща за работа както с традиционно познатите бои и лакове, така и с капризните и чувствителни реактивни лакове, като UV-лакове,  изоцианати,  акрилни бои или силно абразивни материали. Според модела, Cobra® може да работи с до макс. 4 пистолета.

Това е първата пневматична мембранна помпа за високо налягане (до 250 бара). За разлика от буталните помпи, мембранните помпи се нуждаят от минимална поддръжка, работят надеждно и постоянно. Помпата няма проходни отвори и е изцяло защитена от влиянието на външните климатични условия.

Cobra® работи с изключително ниски пулсации и създава равномерен поток на материала, което е 100% гаранция за перфектно покритие и качество на повърхността.

С минималните си вътрешни обеми, помпата е проектирана да намали значително консумацията на разтворители и отпадъчни материали по време на промивка и смяна на цвят.
Мембранна помпа за високо налягане Cobra 40-10
ТОП продукт
Мембранна помпа Cobra 40-10 с макс. налягане 250 бара, макс. дебит 2,0 л/мин и предавателно съотнош..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Мембранна помпа Cobra 40-25 с макс. налягане 250 бара, макс. дебит 5,0 л/мин и предавателно съотнош..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!