Меню
Your Cart

За нас


Фирма Спрейтех БГ ООД - официален представител на WAGNER / Германия и AABO-IDEAL / Дания - е специализирана в областта на професионалната техника за боядисване.

Като официален представител на WANER – водеща международна фирма в областта на техниката за боядисване (от професионални бояджийски машини до индустриално оборудване за течно и прахово боядисване) – нашата продуктовата гама включва професионални машини за въздушно, безвъздушно, еърмикс, прахово, течно и електростатично боядисване.
Ние предлагаме разнообразна гама от машини за боядисване и шпакловане - машини боядисване с лак, грунд, боя, латекс, машини за нанасяне на шийтрок, шпакловки и т.н.

Като официален представител на AABO-IDEAL – лидер в областта на проектирането и изграждането на комплектни ръчни и автоматични линии за боядисване – ние предоставяме цялостни решения, включващи предварителна подготовка, пещи и сушилни и конвейерни системи.

Предлаганите от нас машини са с 2 години гаранция за физически лица, а за всички юридически лица е 1 година, освен ако не е упоменато друго в описанието на продукта.

Фирмата предлага гаранционен сервиз, както и след гаранционно обслужване и държи на склад широк набор от аксесоари и резервни части.


Контакти :
- Бояджийски машини WAGNER : 0888 926 080 / 0889 252 288
- Сервиз WAGNER : 0879 215 210

Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!