Меню
Your Cart

За нас


Фирма Спрейтех БГ ООД - официален представител на WAGNER / Германия и AABO-IDEAL / Дания - е специализирана в областта на професионалната техника за боядисване.

 

Като официален представител на WAGNER - водеща международна фирма в областта на техниката за боядисване - нашата продуктовата гама в строителния сектор включва професионални бояджийски машини за нанасяне на грундове, лакове, фасадни / латексни бои, антикорозионни покрития, хидроизолации, шпакловки, мазилки и много други.

 

В индустриалния сектор (металообработваща / мебелна / тежка промишленост), ние предлагаме иновативни и изключително ефикасни решения в областта на праховото и течно боядисване - било то въздушно, безвъздушно, комбинирано или електростатично.

 

Като официален представител на AABO-IDEAL – лидер в областта на проектирането и изграждането на комплектни ръчни и автоматични линии за боядисване – предоставяме цялостни решения за линии за течно или праховo боядисване, включващи проектиране, доставка и монтаж на конвейерни системи, предварителна подготовка на детайлите за боядисване и комбинирани пещи и сушилни.

 

Уверени в качеството на предлаганото от нас професионално оборудване, предлагаме от 1 до 5 години гаранция на техниката.

 

Фирмата предлага гаранционен сервиз, както и след гаранционно обслужване и държи на склад широк набор от аксесоари и резервни части.


Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!