Меню
Your Cart

Машини за боядисване

Професионална машина за боядисване WAGNER

С професионалните машини за боядисване на WAGNER пестите време, материали, усилия и човешки ресурси!

Машинното боядисване има много предимства: изключителна бързина при боядисване, много по-малко овърспрей от класическото въздушно боядисване, възможност за работа с широк спектър от материали (вкл. абразивни и с висок вискозитет без необходимост от допълнително разреждане) за перфектно безрелефно покритие само с нанасяне на една ръка !

Всяка машина за боядисване намира широко приложение в строителството, металообработващата, дървопреработвателната и пр. индустрии, защото са подходящи както за малки серии с честа смяна на цвят, така и за масово производство.

Машините за професионално боядисване са различни видове според вашите нужди, търсеният производствен капацитет, използваните материали, вида елементи за боядисване и т.н.

Повечето модели са компактни и лесно преносими, с тях се работи лесно, дори тепърва да прохождате в машинното боядисване.

При нас можете да намерите висококачествени машини за боядисване в следните категории:

  • Електрически бутални или мембранни машини за безвъздушно боядисване, ако работите на външен обект и боядисвате с блажна боя, латекс, грунд, масла, антикорозионни / пожарозащитни покрития и др.
  • Пневматични бутални или мембранни помпи за ниско, средно или високо налягане, ако работите в производствена база или цех (необходимост от компресор) за въздушно, безвъздушно, комбинирано (тоест безвъздушно боядисване с асистиращ въздух) или електростатично течно боядисване
  • Шнекови помпи за нанасяне на гъсти материали като шпакловки, хидроизолации, лепила, мазилки и много други
  • Системи за нанасяне на дву- или много- компонентни материали

Също така ние предлагаме и голяма гама от аксесоари и резервни части за всяка една наша машина за боядисване.

Защо да изберете машина за боядисване

За бърза, качествена и ефективна работа, най-предпочитаната машина за боядисване е тази за безвъздушно боядисване. При него, материалът се изтласква с високо налягане през маркуча към безвъздушния пистолет за боядисване. По този начин, материалът излиза през отвора на дюза под формата на пулверизирани капки.

За разлика от въздушното боядисване, предимството на системата за безвъздушно боядисване с високо налягане е, че на изхода на пистолета за боядисване излиза концентриран материал (тоест има 100% поток на флуид без използване на въздух), което осигурява ефективно покритие на малки и големи площи с оптимално разпрашаване и минимално образуване на мъгла при пръскане, а самото боядисване става до четири пъти по-бързо от това с четка или валяк.

Допълнително преимущество на ползването на машина за безвъздушно боядисване е нейната икономичност, тъй като осигурява равномерен плътен слой покритие даже и при работа на една ръка и осигурява качествено покритие на цвета още с първото впръскване.

Също така в зависимост от модела, тези машини за боядисване работят безпроблемно с много широк спектър от материали - дисперсни материали (латекси, фасагени), байцове, лакове, емайллакове, антикорозионни и пожарозащитни покрития и др.

Това, което трябва да имате предвид, използвайки различни системи за безвъздушно боядисване е, че трябва да ги почиствате старателно след всяка употреба. Независимо от избраното от Вас оборудване, Спрейтех БГ предлага безплатно обучение за работа и поддръжка на всяка наша машина за боядисване.

Машина за боядисване WAGNER

Безспорно един от производителите на най-висококачествените машини за боядисване и бояджийска техника е немската компания WAGNER.

Основана през 1947 г. от Джоузеф Вагнер, компанията създава първия електрически пистолет за пръскане на боя през 1953 г., а почти две десетилетия по-късно се превръща в най-големият производител на електрически пистолети за пръскане на боя в световен мащаб и най-големия европейски производител на безвъздушни машини и оборудване.

Като официален представител на бранда в България, ние предлагаме голямо разнообразие от машини за боядисване Wagner.

В строителния сектор, най-широко позната е буталната машина за боядисване, която се характеризират с висока производителност и качество, както и с голяма смукателна мощност.

Доста по-непознати все още са мембранните машини за боядисване, които позволяват работа с много широк спектър от материали, а същевременно са по-икономични и издръжливи от буталните помпи, с удължен експлоатационен живот. Мембранните помпи имат следните предимства :

  • Икономия на материал: поради малките напречни сечения във вътрешността на машината, мембранната машина за боядисване може да работи с до 58% по-малко материал/разредител в системата.
  • Минимална поддръжка: мембранните помпи за боядисване на практика не се нуждаят от поддръжка, те работят надеждно и постоянно. В сравнение с буталната помпа, това води до 50% по-ниски разходи за поддръжка. Ако е необходим ремонт, съответните компоненти могат лесно да бъдат заменени директно на строителната площадка.
  • Ниска пулсация: благодарение на диафрагмената технология може да се постигне изключително фино и равномерно пръскане. По-късият ход на диафрагмата намалява пулсацията, като по този начин осигурява перфектно покритие.


В край на сметка, независимо дали изберете бутална или мембранна машина за боядисване на WAGNER, няма да останете разочаровани!

При нас, всяка една машина за безвъздушно боядисване WAGNER се продава с гаранция (до макс. 5 години според общите условия на WAGNER).

Ние предлагаме гаранционно обслужване, както и широка гама от резервни части за всички машини за боядисване. При запитване, нашите консултанти ще ви дадат подробна информация за всеки посочен продукт и ще ви насочат към правилния избор на покупка, съобразно вашите изисквания и нужди.

Как да изберете подходящата дюза за Вашия строителен проект?

Дюзата е от изключително значение за висококачествено финишно покритие, а нейният диаметър и ъгъл на разпръскване зависят от материалът, с който ще пръскате и площта на детайла за боядисване.


За пример:

  • Дюза 211 : Подходяща за работа с лакове, блажни бои и др. финни материали, за боядисване на огради, парапети и дограми.
  • Дюза 411 : За работа с лакове, блажни бои и др. финни материали, но е подходяща за боядисване на по-големи повърхности, като тавани или маси.
  • Дюза 415-519 : Подходяща за пръскане на по-големи повърхности с латекс.

Машини за боядисване на конкуренти цени

Като една от водещите фирми у нас в сферата на бояджийски машини, техника и оборудване, ние от Спрейтех БГ държим на качественото обслужване, имаме прозрачна политика и персонално отношение към всеки клиент. Предлаганите от нас машини за боядисване са на конкуренти цени с доказан произход и необходимите гаранции. Част от цените на артикулите са посочени в сайта ни, за други можете лесно да направите запитване по телефона или директно през бутона “попитай за цена” в страницата на продукта, за да можем да ви изготвим персонална оферта.

Дори вече да сте избрали конкретен продукт, не пропускайте възможността да се консултирате с наш специалист, преди да направите покупка. Нашата цел е ви бъдем максимално полезни, за да изберете най-подходящото оборудване за постигането на вашите цели. На ваше разположение сме, не се колебайте да ни потърсите!

“Спрейтех” предлага пълна гаранция от 1 до 5 години на всички машини и оборудване, които са произведени от WAGNER. Моля да имате предвид че гаранционният срок е различен за физическите и юридическите лица, както и за отделните продукти и оборудване.

Ако желаете, ние ви даваме възможност да удължите гаранцията на закупените от вас продукти. WAGNER е единственият производител в тази област, който позволява да добавите допълнителни 2 години гаранция, ако се регистрирате в сайта на компанията. Тази възможност е достъпна само за официални дистрибутори и партньори на немския технологичен лидер, каквито сме ние. Ето защо, независимо дали сте закупили от нас машини за боядисване или друго оборудване, можете да получите добавена стойност за вашите пари. Вярваме, че така ще бъдете по-спокойни във вашата работа.

Марка: WAGNER
Безвъздушната бутална машина за боядисване на Wagner, модел Control Pro 250M има мощност 550 W и деб..
1,110.00 лв.
без ДДС:925.00 лв.
Марка: WAGNER
Безвъздушната бутална машина за боядисване на Wagner, модел Control Pro 350M на стойка има мощност 6..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
15м маркуч за високо налягане подходящ за машините за безвъздушно боядисване на WAGNER    ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Машината за безвъздушно боядисване Wagner PP 90 e много компактна и практична, с максимално работно ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
5-литров контейнер за материал за PowerPainter 90..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Easy Clean за почистване и консервиране (антифриз) - 1 литър..
78.00 лв.
без ДДС:65.00 лв.
Марка: WAGNER
Намалява преждевременното износване на цилиндъра, буталото и уплътненията / подходящ за всички произ..
66.00 лв.
без ДДС:55.00 лв.
Марка: WAGNER
Wagner TipClean - почистващ комплект за дюзи, който включва 200 ml. контейнер и специален разтворите..
78.00 лв.
без ДДС:65.00 лв.
Акумулаторен пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 4000 с мощна Bosch батерия Акумулаторен пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 4000 с мощна Bosch батерия
Ново ТОП продукт
Марка: WAGNER
Електрически пистолет за боядисване с лакове, блажни бои и латекси WAGNER FinishControl 4000 18VАкум..
1,798.80 лв.
без ДДС:1,499.00 лв.
Марка: WAGNER
Безвъздушен пистолет Vector Grip с накрайник TradeTip и предпазител за защита. Eргономичeн, лек, лес..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Безвъздушен пистолет Vector Pro с накрайник TradeTip и предпазител за защита. Eргономичeн, лек, лесе..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Бутална помпа за високо налягане Puma 28-40
ТОП продукт
Най-масово използваната помпа за безвъздушно ( Airless ), комбинирано ( AirCoat ) или електростатичн..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 12 от 86 (8 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!