Меню
Your Cart

Професионални пистолети за боядисване

Предлагаме пълна гама от пистолети за боядисване

Спрейтех предлага пълна гама от професионални пистолети за боядисване. В зависимост от конкретните потребности на вашия бизнес можете да се доверите на нашите консултанти, за да получите най-добрите решения. Заставаме с името и дългогодишния си опит до нашите клиенти и ви гарантираме винаги перфектни резултати при боядисване, независимо от условията и видовете повърхности.

Професионалните пистолети за боядисване имат широка употреба, включително и за любителски цели. Предлагаме едно от най-богатите портфолиа от пистолети за боядисване. Можем да окомплектоваме специално за всеки клиент оборудване, с което да постига висококачествено покритие за много по-кратко време и при по-ниски разходи на материали и човешки труд. Иновативната технология на произведените от WAGNER пистолети позволява още по-лесна работа и удобство. Ще се убедите, че нашите пистолети се монтират и демонтират изключително бързо и без особени затруднения. По този начин ще можете да сменяте различни цветове и материали безпроблемно и за много по-кратко време.

Професионалните пистолети за боядисване, които предлагаме гарантират отлични резултати, защото:

  • Предоставят безупречно равномерно покритие на повърхностите;
  • Гарантират отлична производителност и икономичност, особено при боядисване на големи повърхности;
  • Може да се работи с продукти с различна гъстота;
  • Осигуряват боядисване на труднодостъпни места;
  • Поддържаме пълна наличност от аксесоари и резервни части на склад за тях, за да сте сигурни, че ще получите най-доброто на едно място!

Нашият квалифициран екип ще се радва да ви предложи най-подходящите за вашия бизнес технологични решения. Дистрибутор сме на най-успешния бранд в тази област WAGNER, който произвежда пистолети с разнообразни технически характеристики.

Видове пистолети за боядисване, произведени от WAGNER

Предлагат се различни видовете пистолети за боядисване в зависимост от това въз основа на каква тяхна характеристика се акцентира. Въпреки това в професионалната практика по отношение на използваната основна технология за боядисване се е наложило определянето им в четири основни групи.

Въздушните пистолети за боядисване, както показва и наименованието, осигуряват транспортиране на работния материал чрез въздушен поток. Работата с тях е доста по-бавна в сравнение с другите алтернативи, но се гарантира фино финишно покритие, прецизна изработка и достигане и до труднодостъпни места за боядисване. Основен недостатък на този тип пистолети е по-ниската ефективност и замърсяване на околната среда. Технологичният лидер WAGNER създаде нова линия пистолети – наричани HVLP, съчетаващи многократно по-висок дебит на материала при по-ниско налягане. По този начин се постига прецизно покритие при по-нисък разход на материала и намаляване на замърсяването.

Безвъздушното боядисване позволява бързо и високоефективно покритие на големи повърхности. Тази технология е много подходяща и широко прилагана на големи индустриални или строителни обекти, където се търси дебелина на покритието и бързина на работа. Материалът се пулверизира чрез високо налягане. Ето защо се осигурява бързина, оптимално транспортиране и нанасяне на материала и почти не се образува мъгла. Може да се работи с разнообразни по състав и структура материали.

Пистолетите за боядисване по технологията AirCoat / AirMix - въздушна асистенция / комбинирани съчетават комбиниран способ на безвъздушното боядисване с въздушна асистенция. По този начин се постига оптимален контрол на разпръскването на материала за прецизен резултат с еднократно покриване. По-ниското работно налягане води до по-малко износване на частите и отлична икономия на използвания материал.

Електростатичните пистолети постигат равномерно и устойчиво покритие на повърхностите чрез технологията на противоположните електрически заряди. Предимствата на този тип боядисване са свързани с изключителна ефективност, съкращаване на времето за изработка, минимизирано негативно въздействие върху околната среда и много други.

Ръчен или автоматичен пистолет за боядисване да изберем?

Ако ви предстои решение какъв пистолет за боядисване да си купя, най-добре е да се консултирате преди покупка със специалисти в областта. Ние ви предлагаме безплатна консултация за най-подходящото за вашия бизнес технологично решение. По този начин ще сте сигурни, че ще постигнете оптимална ефективност, бързина на работа и отлично покритие. Немската компания WAGNER е разработила богата гама от пистолети за боядисване и аксесоари към тях.

Ръчните пистолети за боядисване са добра алтернатива при боядисване на по-малки площи. Основните предимства на тези инструменти се състоят в лесната работа с тях, малкото място, което заемат и възможността да се използват различни по структура материали. За да се увеличи ефективността им и да се подобрят функционалните им характеристики, WAGNER предлага иновативен дизайн. Така ръчните пистолети с тази марка позволяват по-лесна експлоатация, бърза смяна на цветове и минимално натоварване на ръцете при работа.

Автоматичните пистолети за боядисване са предназначени за покриване на големи площи. Те осигуряват перфектно и равномерно покритие, могат да се използват за нанасяне на разнородни по състав и структура материали и изключително съкращават времето за работа.

При нас ще намерите всички видове пистолети за боядисване и аксесоари за тях. С радост ще ви предложим демонстрация и обучение на вашия екип.

Гаранция, сервиз и обслужване на пистолетите за боядисване

“Спрейтех” предлага 12-месечна гаранция на всички машини и оборудване, произведени от WAGNER. Също така, като оторизиран сервиз на WAGNER, ние предлагаме гаранционна и извънгаранционна поддръжка и сервиз.

За всички продавани от нашата компания професионални пистолети за боядисване и оборудване поддържаме непрекъснати наличности на резервни части, аксесоари и консумативи на склад. Имаме добре обучен и опитен екип от специалисти, който може да реагира бързо на всяко ваше запитване и необходимост от техническо съдействие.

За да се свържете с екипа ни за сервиз и поддръжка на професионално бояджийско оборудване, можете да ни потърсите на тел. 0879 215 210 или да отправите запитване на имейла ни. Гарантираме качество и изпълнение на поставените срокове, независимо дали става дума за гаранционен или извънгаранционен сервиз. Ще се радваме да бъдем вашият партньор в постигането на целите, които сте си поставили!

Устройство на пистолетите за боядисване

Устройството на пистолетите за боядисване зависи от конкретния вид. Макар че съществуват редица различия между ръчните и автоматичните бояджийски пистолети все пак има общи принципи на работа. В зависимост от конкретната технология на пистолета се обуславят и допълнителни специфики в дизайна и функционалността.

Общи за всички такива машини са няколко задължителни елементи.

Дюзата за пистолет за боядисване може да варира както по отношение на размера/диаметъра, така и на начина на пръскане на материала. Например съществуват дюзи за ветрилообразно пръскане или кръгли дюзи. Размерът се определя в зависимост от спецификата и структурата на материала, който ще използвате. По-малък диаметър дюзи се използват за най-редките материали, но изборът се определя и от това каква плътност на покритието се цели.

Казанчето за бояджийски пистолет също се нарича и резервоар. Може да е разположено в горната или долната част на пистолета за боядисване. Срещат се варианти от пластмаса или метал, както и варианти с директно захранване от съда под налягане или баката с материал за пръскане. Принципът на работа на пистолета не се различава съществено, независимо от конкретното разположение на резервоара. В допълнение съществуват и вакуумни резервоари, които позволяват пистолетът да работи, независимо от разположението му - обърнат нагоре или надолу.

Манометърът за пистолет за боядисване позволява прецизна настройка на налягането при впръскването на материала. Най-добри резултати се постигат, когато регулатор на налягането с вграден манометър е монтиран възможно най-близо до дръжката на машината. Съществуват варианти с механичен или електронен манометър. Настройването на налягането не е трудно и в двата случая.

Работата с всички видове пистолети за боядисване на WAGNER, които предлагаме, е наистина лесна, защото предлагаме демонстрации и обучение за вашия екип.

Пистолет за боядисване - цената при нас е най-добра

Водещо правило в нашата работа е да предоставяме на клиентите си възможно най-добрата комбинация от качество, добро обслужване и цена. Ето защо, ако търсите висок клас пистолет за боядисване, цената, която ще получите от нас, ще е наистина много специална.

В допълнение нашата компания осигурява и обслужване на едно гише. Можем да предложим демонстрации, обучение, поддръжка и сервиз на машините и оборудването, които сте закупили от нас. Така вие ще получите специална отстъпка и за други наши услуги, не само страхотна оферта за портфолиото на Wagner пистолети за боядисване на конкурентна цена.

За автоматично боядисване по Airless способ WAGNER предлага два модела - GA 250AL и GA 400 AL със съ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Комбинираните AirCoat-пистолети ( Airless + допълнителен въздух ) на фирма WAGNER съчетават  с ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
GM 4700 AC
ТОП продукт
Комбинираните AirCoat-пистолети ( Airless+допълнителен въздух ) на фирма WAGNER съчетават наред с в..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Конвенционален пистолет за въздушно боядисване PILOT Trend с ниско налягане - с дюзи от 0,..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
TOPFINISH RobotBell 1 Високо-скоростен въртящ пулвелизатор за електростатично нанасяне. С въ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Управлението за високо напрежение VM 5000 W позволява работа както с електростатични пистолети за ко..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Благодарение на разработената иновативна HVLP Plus разпрашаваща въздушна капачка  с  автом..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Акумулаторен пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 4000 с мощна Bosch батерия Акумулаторен пистолет за боядисване WAGNER Finish Control 4000 с мощна Bosch батерия
Ново ТОП продукт
Марка: WAGNER
Електрически пистолет за боядисване с лакове, блажни бои и латекси WAGNER FinishControl 4000 18VАкум..
1,798.80 лв.
без ДДС:1,499.00 лв.
Марка: WAGNER
Безвъздушен пистолет Vector Grip с накрайник TradeTip и предпазител за защита. Eргономичeн, лек, лес..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: WAGNER
Безвъздушен пистолет Vector Pro с накрайник TradeTip и предпазител за защита. Eргономичeн, лек, лесе..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Електростатичен ръчен пистолет за Airspray приложения с материали на водна основа. Използва с..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Електрически пистолет за боядисване WAGNER FineCoat 9700 Електрически пистолет за боядисване WAGNER FineCoat 9700
Ново ТОП продукт
Марка: WAGNER
Електрически пистолет за боядисване с лакове и блажни бои WAGNER Fine Coat 9700Най-добрата система з..
1,798.80 лв.
без ДДС:1,499.00 лв.
Показва 1 до 12 от 32 (3 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!