Меню
Your Cart

Блог / Новини RSS Feed

06 февр. Настройки на пистолет за прахово боядисване WAGNER Sprint Airfluid
spraytechb 0 2774
Настройки на пистолет за прахово боядисване WAGNER Sprint AirfluidНастройките на вашия пистолет за прахово боядисване са от изключително значение за добрите крайни резултати и високото качество на покритието.В тази статия ще разгледаме основните наст..
13 окт. Спрейтех на изложението МашТех 2023
spraytechb 0 884
На изложението МашТех 2023, фирма Спрейтех БГ представи последните иновации в областта на течното и прахово боядисване, показвайки продуктите на своя партньор, световноизвестната немска фирма WAGNER.Събитието се проведе с голям успех, предоставяйки в..
11 юли MachTech & InnoTech Expo 2023
spraytechb 0 1267
Уважаеми Колеги,"Спрейтех БГ" ООД – официален представител на „WAGNER“ - Германия и „AABO - IDEAL“ - Дания има удоволствието да Ви покани на МАШ ТЕХ 2023 - най-голямото международно изложение в България за машини и технологии в металообработката, кой..
01 авг. Какво представляват P&F конвейерните системи ?
spraytechb 0 3195
Какво представляват POWER & FREE конвейерните системи ?Най-общо казано, POWER & FREE конвейерните системи наподобяват железопътни линии, където подвеските могат да се насочват в една или друга посока, могат да спират или да тръгват автоматично, да из..
10 май СПРЕЙТЕХ БГ търси дистрибутори в цялата страна
royaltech 0 1760
Като официален представител на немската фирма WAGNER - водеща международна фирма в областта на техниката за боядисване – фирма Спрейтех БГ ООД предлага широка гама от машини за боядисване в строителния и индустриален сектор. В строителния сектор, пр..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Използвайки този уебсайт, вие давате разрешение за използване на бисквитки За повече информация!